ATELIER DE INSTALAȚIE PERFORMATIVĂ „MIXING MEMORIES” I PERFORMANCE WORKSHOP

Traineri: Lala Misosniky și Alina Ușurelu
Participanți: 20 de elevi de la Liceul Teoretic „Leőwey Klára”
Profesori coordonatori: prof. Iuhos Emese și prof. Florea Alina
Parteneri locali: Tarbut Sighet Foundation, Liceul Teoretic „Leőwey Klára”

Link Photos

Lala MisosnikyLALA MISOSNIKY
Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică, Bucureşti, secţia Actorie

 

 

 

ALINA USURELU ALINA UȘURELU
Visual Artist / Art Director / Cultural Manager
Co – founder Developing Art Association
Alina a absolvit programul de master – Spectacol. Multimedia. Societate – din cadrul Centrului de Excelență în Studiul Imaginii.

Este artist vizual și colaborează cu membrii comunității de dans contemporan. Pe lângă fotografii de spectacol, creații video pentru promovarea și documentarea produselor artistice contemporane, își dorește să dezvolte producția de video-dans în Romania și lansează propuneri multimedia inedite împreună cu dansatori și coregrafi. În toamna anului 2016 lansează primul scurtmetraj experimental de dans, Up Stairs și începe să susțină cursuri de imagine pentru amatori. În 2017 coordonează proiectul Exposing Movement în care explorează fotografia analog și dansul contemporan alături de alte 3 fotografe și 3 coregrafe.

Acest atelier a fost realizat în activitățile proiectului ”The Future of Memory. Educating about yesterday for a better tomorrow”/ „Viitorul Memoriei. Înțelegând trecutul pentru un viitor mai bun”, proiect co-finațat de Uniunea Europeană în cadrul programului ”Europa pentru cetățeni” – Memorie istorică Europeană 2018.

© 2019 Asociația UMA ED ROMÂNIA . Toate drepturile rezervate