Parteneri

Asociatia Signis România 

SIGNIS ROMÂNIA este membră SIGNIS (World Catholic Association for Communication) fondată în 2001 prin unirea a doua asociații (Unda – pentru radio și televiziune și OCIC – pentru cinema și audiovizual), ambele creeate în 1928.
SIGNIS are statut consultativ la UNESCO, ECOSOC (UN) și la Consiliul Europei, de-asemenea este recunoscută oficial de Vatican ca fiind Asociația Catolică pentru Comunicare.
SIGNIS ROMÂNIA a fost fondată la începutul anului 2003 cu binecuvântarea Conferinței Episcopilor din România și este oficial recunoscută ca fiind Asociația catolică pentru comunicare audio-vizuală.

Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L.Caragiale” Bucuresti (UNATC)

Control Club funcționează ca spațiu de promovare a actului artistic, sub varii forme: concerte cu trupe românești și străine, din noul val și consacrate, jazz și muzică spectrală, spectacole de teatru, expoziții și târguri de obiecte frumoase și de colecție. Club Control și-a dedicat spațiul unor evenimente originale și memorabile, cu impact pozitiv, estetic și educațional, asupra spațiului cultural românesc.

Uniunea Artiștilor Plastici din România este organizație dedicată artelor vizuale, prin promovarea activităților specifice în domeniul artelor vizuale, al teoriei şi criticii de artă, al restaurării de monumente. De asemenea, UAPR se ocupă de aspecte legate de protecția socială, participarea la procesul de reformă a cadrului juridic şi fiscal în domeniul artelor, promovarea statutului profesiei şi a solidarității între artiști.

Ateliere Fara Frontiere (AFF) este o asociatie română, creată în mai 2008, avand ca scop inserția socială, profesională și civică a persoanelor aflate în mare dificultate.  Cele 3 misiuni ale asociatiei sunt :

  • lupta împotriva excluziunii
  • protejarea mediului
  • solidaritate pentru proiecte de educație și dezvoltare locală