Sponsori și donatori

2010 – 2023
Mulțumim pentru fiecare donație!

2017 – 2023
Mioritic HOST

mioritichost

Găzduire românescă. Vino la noi pe pășune, trimite-ne factura de la ciobanul actual și noi îți dăm discount egal cu perioada plătită deja. Mutarea o facem noi pentru tine!

Mulțumiri domnului Horia Radu!

2006 – 2012
iSTYLE – Apple Premium Reseller Romania

La fiecare început de drum ai nevoie de susținere pentru că fiecare pas pe care îl faci trebuie să fie cu încredere și optimism. La atelierele de creație audio-vizuală UMA ”Un minut de adolescență” (2006 – 2012) au participat peste 800 de copii, adolescenți și tineri, unde au făcut primii pași în înțelegerea și realizarea unor filme de un minut care “vorbesc” despre interiorul lor creativ și emoțional. Ei au fost pe rând scenariști, regizori, cameramani, actori și editori.

iStyle a fost alături de ei pe acest drum și le-a dat ocazia să-și vadă visele transformate în realitate. La început toți au fost fascinați de aspectul high tech al iMac-urilor, apoi au avut ocazia să lucreze în Final Cut și au fost extrem de impresionați de cât de simplu și de creativ se pot îmbina cadrele pe care le-au filmat, în final fiind absolut mulțumiți și incantați de experiența Mac pe care au trait-o. Putem spune că au reușit cu succes, dovada fiind cele 350 de scurt-metraje – animație, ficțiune și documentar, realizate, având coordonatori – profesioniști din lumea filmului (regizori, operatori, monteuri) și profesori de la Universitatea Natională de Artă Teatrală și Cinematrografică I.L. Caragiale (UNATC).

iStyle, prin punerea la dispoziție de aparatură profesionistă MAC, a deschis ochii acestor tineri și i-a format pentru viitor.

iStyle.ro a transformat vieți prin programul UMA ”Un minut de adolescență”!

Mulțumiri doamnei Dora Popeneciu, directorul general al iStyle România, pentru întregul sprijin și căldura cu care a fost alături de fiecare atelier și fiecare copil!