UMA Gallery Online Contemporary Ceramics

JAKOBOVITS, Marta (n. 1944) este artist vizual, specializat în artă ceramică. Trăiește în  Oradea. Lucrările ei sunt în muzee din România, Ungaria, Slovacia și în colecții private și publice din diferite țări. ȚIne prelegeri despre ceramică la universități prestigioase din lume, a participat la multe  expoziții naționale și internaționale, simpozioane și conferințe în Germania, Franța, Olanda, Ungaria, Polonia, Croația, Slovacia, România, Italia, Canada, Finlanda și Japonia.

 

FĂRCAȘIU, Gheorghe (n. 1948) este artist vizual, specializat în artă ceramică. Trăiește și activează în Constanța.

 

ȚĂRAN, Lucian (n. 1959) este sculptor care, din 1996, alege să lucreze și să dezvolte tehnici în arta ceramicii sculpturale. Trăiește și lucrează în România și în Franța.

 

 CIOBANU, Vlad  (n. 1948)

 

COZMA, Georgiana (n. 1967) este artistă ceramistă și, ocazional, curatoare la Galeria Galateea Contemporary Art. În prezent, este Președinta Filialei de Arte Decorative din București a U.A.P. din România și membră a grupului de inițiativă Galeria Galateea Contemporary Art. Trăiește și activează în București.

 
DUMITRU, George

 

FLORICĂ, Oana  (n. 1982) este artistă ceramistă. În prezent, este autoare de concept art și membră a Asociației UMA ED România. Trăiește și activează în București.

 

ILASH, Elena (n. 1977) este artistă vizuală. În prezent, este doctorandă la Universitatea de Artă și Design din Cluj-Napoca și scenografă la Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj. Trăiește și activează în Cluj-Napoca.

 

YANKOV, Iliya (n. 1947) este artist vizual, specializat în arta sticlei. Până în prezent, a fost profesor la Universitatea Tehnică din Varna, catedra de design industrial, predând design interior, designul formelor silicate și artă monumentala. Trăiește și activează în Varna și Constanța.

 

VASILE CĂLIN, Filip (n. 1971) este artist plastic, specializat în sculptură. Este membru al U.A.P. Romania. Trăiește și activează în Constanța.

 

MARIN, Liliana (n. 1981) este artistă vizuală, specializată în artă ceramică. În p.rezent, este profesoară la catedra de ceramică a Liceului de Artă „Carmen Sylva” din Ploiești. Trăiește și activează în Ploiești și Galați.

 

VÎRTOPEANU, Iulian (n. 1966) este artist vizual, membru al UAP-AIAP. În prezent, lucrează ca freelancer în proiecte vizuale și de obiect. Trăiește și activează în București

 

DUMITRESCU, Matei (n. 1980) este sculptor și artist vizual, membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România. În prezent, activează în cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București, cadru didactic la catedra Studiul Formei. Trăiește și activează în București.

 

ANTONIU, Simona (n. 1980) este artistă vizuală şi curatoare independentă. În prezent, este manager cultural al Asociaţiei Many Colors. Trăieşte şi activează în Bucureşti.

 

STOICA, Oana Maria (n. 1987) este artist vizual cu specializarea ceramică . Trăieşte şi activează în Bucureşti.

 

ARICIU, Ciprian (n. 1980) este artist vizual cu specializarea ceramică, membru al UAP  din România. Trăiește și activează în București.

 

DOBRESCU, Cristian

 

CIOBANU, Cristina (n. 1986) este artist vizual cu specializarea ceramică. Trăieşte şi activează în Bucureşti.

 

MANEA, Dragoș 

 

TUDORAN, Ela

 

SPÎNU, Irina 

 

COSTACHE, Iulia (n.1985)

 

TURCU, Iuliana

 

BUDAR, Cristina Florentina

 

BUZEA, Nicoleta

 

BUZEA, Alexandru 

 

MILITARU, Maria Cornelia (n. 1983)

 

PREDA, Raluca (n. 1985)

 

CHICHIRIȚĂ, Petre (n. 1977)

 

BACHVAROVA, Ina Svetoslavova  (n. 1975)

 

VENCHARSKY, Vladimir (n. 1968)

 

STANCIU, Marius (n.1992)

 

COSTACHE, Victor (n. 1991)

 

SOARE, Floriana Rodica  (n.1999)

 

PETRE, Maria Teodora (n. 2001)

 

VENCHARSKA, Martina

 

VENCHARSKA, Veronika (2006)